top of page

Imate suvu i beživotnu kosu? Ovi magični prirodni preparati će učiniti vašu kosu lepšom i zdravijom.

Updated: Aug 20, 2021




Oštećena kosa nisu samo rascvetani krajevi. Ekstremno oštećena kosa razvija pukotine u spoljašnjem sloju (kutikuli). Jednom kad se kutikula otvori, tvojoj kosi preti dalje oštećenje i lomljenje. Kosa takođe može izgledati bez sjaja i imati "frizz" efekat. Šta to dovodi do oštećenja kose? Razlozi mogu biti razni. Oni najčešći su: farbanje kose (naročito blajhana kosa ili uopšteno kosa farbana u plavo), zatim česta upotreba toplotnih uređaja kao što su presa, figaro, fen. Čest razlog oštećene kose takođe može biti i nedostatak vitamina i kolagena u organizmu.




Pitate se koji to preparati mogu oporaviti vašu kosu i pužiti joj volumen, mekoću i sjaj, ne morate više da tražite. Mi imamo savršeno rešenje za vas i to prirodno. Nastavite da čitate.



Elixir za kosu:



Eliksir

Eliksir za kosu je 100% prirodan, organski i rucno pravljen kao i svi nasi preparati.







Šampon za suvu i normalnu kosu:





Šampon za suvu i normalnu kosu je potpuno organski proizvod koji će oporaviti suvu kosu koja se lako kida i vratice joj volumen i sjaj. Za to su zaslužni vitamini A, D3, B3 i B5. Protein svile u sastavu sampona ima ulogu da poveća sjaj kose, a ekstrakt bambusa koji u sebi sadrži prirodnu siliku oblaže vlasi kose i štiti je od isušivanja i spoljašnjih uticaja. Šampon u sebi ima ulje pamuka koje povećava mekoću kose a hialuron hidrira suve vlasi. Ali to nije sve, ovaj šampon će za 2-3 puta smanjiti učestalost pranja kose i produžiti trajnost farbane kose. Većina komercijalnih šampona ima bazni ph faktor kako bi bolje penio ali posledica je kosa bez sjaja, zamršena i iskrzana i kosa koja brzo gubi boju od farbanja. LekoVita šampon ima kiseli ph vrednosti izmedju 4 i 5, a kao rezultat daje mekanu kosu koja se lako oblikuje. Daje kosu koja je nahranjena, ima sjaj i brže raste.


Serum ulje za kosu:




LekoVita serum ulje za kosu od 100ml nije samo mešavina ulja od ricinusa, korena čička, cveta kamilice i ulja od pamuka. To je lek za kosu i teme. Revitalizuje kosu i neguje od folikula do kraja vlasi. Hrani folikul i pomaze brzi rast vlasi, obnavlja ispucale i isušene krajeve i daje kosi volumen i sjaj. Ima miris cherry tresnje. Pruža dodatni sjaj, mekoću i smiruje neposlušnu kosu.









Više o ovim preparatima možete pročitati na sledeće linku gde možete i da ih poručite.

bottom of page