top of page

Kako da ovo leto imate savrseno preplanuli i blistav ten.


Preplanuli ten je znak da uživate i živite dobar život: leškarenje na plaži ili pored bazena, upijajući taj dragoceni vitamin D.

Ne samo da će te lepše izgledati, sunčevi zraci takođe povećavaju količinu seratonina i poboljšava raspoloženje.

Ipak, kao sve dobre stvari, važno je znati svoje limite i da vežbate primerenu negu i umerenost. Koža je najveći organ i ako je budete pravilno negovali, na duže staze će te imati zdravu i lepu kožu.




Naši saveti i preporuke za nahranjenu, blistavu kožu i preplanuli ten:



Priprema kože:

Pre izlaganja suncu je važno pripremiti kožu. Najbolji način da pripremite kožu je da uradite piling. Piling uklanja umornu, suvu i staru kožu kao i sve nečistoće i pospešuje sposobnost vašeg tela da stvara nove ćelije kože i čini kožu glatkom, mekanom i zdravom. Mi vam iskreno preporučujemo prirodni Leko Vita piling za telo koji sadrži morsku so, ulje divlje ruže i sok organske maline. Morska so je prepuna minerala koji igraju ključnu ulogu za zdravlje kože. Svi smo uočili kad odemo na more da nam koža postaje zategnuta i zdravija što je posledica pozitivnog delovanja morske soli na našu kozu. Piling posle koga je koža glatka, mekana i hidrirana. Posle ovog pilinga zadovoljstvo kupanja i tuširanja je pojačano intenzivnim mirisom maline koji dugo ostaje na koži.


Sunčanje:

Prilikom sučanja je veoma važno da koristite proizvod koji će omogućiti brže dobijanje boje, zaštititi kožu od UVA i UVB zraka i koji nema štetne sastojke i hemiju koje mogu izazvati iritaciju kože i zapušiti pore.

Naša preporuka je Leko Vita Carrot Elixir. Carrot elixir je inovativan i jedinstven proizvod na prirodnoj bazi, namenjen zaštiti kože od štetnih sunčevih zračenja i aktivaciji prirodnih mehanizama ubrzanog stvaranja pigmenta u koži. Njegovom primenom se postiže dobijanje ,,Bakarnog,, tena bez pojave isušivanja kože i kasnijeg ,,ljuštenja,,. Eliksir je 99% prirodan proizvod sastavljen od soka šargarepe i ulja susama i oraha. Sok šargarepe je bogat Beta Carotenom,vitaminom E i Vitaminom A. Šargarepa omekšava kožu, usporava njeno starenje, daje joj bakarnu boju i pigmentaciju, vraća minerale. Podiže tonus, hidrira, hrani i štiti kožu. Susamovo i orahovo ulje takodje blagotvorno deluju i štite kožu od sunčevog zračenja. U letnjem periodu preporučuje se prvo nanošenje elixira pa tek onda nekog preparata sa većim zaštitnim faktorom. Na taj način dolazi do ,Impregnacije,, beta karotena u kozi. Posle par dana sunčanje može da se nastavi uz primenu samo Carrot Elixira. Elixiru smo dodali ,,voćna eterična ulja Acai bobica i Cherry trešnje.


Nega kože nakon sunčanja:


Nakon sunčanja i dužeg izlaganja sunčevim zracima veoma je važno negovati kožu prozvodima koji će nahraniti i oporaviti kožu. Naš izbor je Leko Vita Jagoda Losion. Losion za negu lica i tela od Jagode je originalan kozmetički proizvod čiju osnovu čini sok od jagode, a koji obiluje vitaminima A, B, C i E, anti oksidansima, elaginskom i AHA kiselinama. Anti oksidativno dejstvo zasniva se na prisustvu Elaginske kiseline koja sprečava proizvodnju enzima koji doprinose razaranju kolagena. Zahvaljujući tome i obilju vitamina, losion je idealan za negu i hidrataciju kože, naročito posle sunčanja. Elaginska kiselina ima fotoprotektivan učinak i štiti kožu od štetnih UV zračenja. Akne po telu, nastale kao posledica viška nakupljenog sebuma, mogu se efikasno ukloniti aktivnim supstancama prisutnim u losionu od jagode. Posle tretmana losionom, koža je hidrirana, glatka, nežna i nahranjena. Ovim učinkom, biće sprečeno preterano isušivanje i perutanje kože posle sunčanja, a time se postiže duže trajanje i ujednačenost ,,Preplanulog tena,,.


Pružite vašoj koži sjaj:

Pružite vašoj koži sjaj koji će dodatno istaknuti preplanuli ten.

Mi biramo Leko Vita "Glow Mist" za lice i telo. Za vas smo kreirali predivni, svetlucavi, mirisni šimer mist. Razne nijanse svetlucavog za završnu šminku, kako bi ste glamurozno izgledale u svim prilikama slavlja, venčanja, večernjih izlazaka ili isticanja preplanulog tena. Uz tamniji glow mist za tren dobijate taman ten. Glow Mist za lice i telo je obogaćen ekstraktom lubenice, ekstraktom jagode, koji oporavljaju kožu posle sunčanja, a hialuron i biljni glicerin u kombinaciji sa avokado uljem učiniće je hidriranom. Sve je ukomponovano sa mirisima Angelice i notama Opium i Elegant Diva. Koža brzo upija mist i ne prenosi se na odeću.

Trenutno je na raspolaganju paleta boja kao na slici, od biserno bele do zlatno braon.









494 views0 comments
bottom of page